Πρέβεζα: Έπεσαν σοβάδες σε σχολείο την ώρα του μαθήματος - Παρέμβαση του Εισαγγελέα

Πρέβεζα: Έπεσαν σοβάδες σε σχολείο την ώρα του μαθήματος - Παρέμβαση του Εισαγγελέα Facebook Twitter
Πηγή: ΕΡΤ
0

Σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι των μαθητών της τρίτης τάξης του Γυμνασίου Φιλιππιάδας στην Πρέβεζα  την ώρα του μαθήματος, με αποτέλεσμα δυο μαθήτριες να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ανάστατοι οι γονείς σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ προχώρησαν σε υποβολή μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου.

Το περιστατικό που θα μπορούσε να έχει πολύ δυσάρεστη κατάληξη, προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού σχημάτισε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Δεν είναι γνωστό γιατί κατέρρευσε τμήμα της οροφής της σχολικής αίθουσας, ενώ ο Δήμος Ζηρού δεν έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM
«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM