Ποινική δίωξη στους 6 συλληφθέντες για την επίθεση σε βάρος φοιτητή στη Νομική

Ποινική δίωξη στους 6 συλληφθέντες για την επίθεση σε βάρος φοιτητή στη Νομική Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Ένα κακούργημα και οκτώ πλημμελήματα περιλαμβάνονται στη δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης σε βάρος των έξι συλληφθέντων για την επίθεση σε βάρος διδακτορικού φοιτητή στη Νομική Αθηνών στις 30 Απριλίου 2025.

Οι κατηγορίες που απήγγειλε ο Εισαγγελέας αφορούν:

  • Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα)
  • Σύσταση συμμορίας
  • Διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας
  • Παράνομη βία
  • Φθορά πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος
  • Απείθεια
  • Οπλοφορία
  • Οπλοκατοχή και
  • Άρνηση εγκληματολογικής σήμανσης

Για την ίδια υπόθεση ασκήθηκε δίωξη σε βάρος μίας γυναίκας, η οποία δεν έχει συλληφθεί, για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα τρία πρόσωπα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι έξι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM