ΠΟΕΔΗΝ: Αναβλήθηκαν εμβολιασμοί στη Ναύπακτο λόγω βλάβης σε ψυγείο

ΠΟΕΔΗΝ: Αναβλήθηκαν εμβολιασμοί στη Ναύπακτο λόγω βλάβης σε ψυγείο συντήρησης εμβολίων Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Την αναβολή των εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας στην Ναύπακτο προκάλεσε βλάβη που σημειώθηκε στο ψυγείο όπου συντηρεί τις δόσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, οι εμβολιασμοί που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα και την Τρίτη στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου αναβάλλονται, λόγω έλλειψης εμβολίων, κατόπιν βλάβης που προκλήθηκε στο ψυγείο που συντηρούσε τις δόσεις.

Όπως αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) μετά από διακοπή ρεύματος στη Ναύπακτο παρουσιάστηκε πρόβλημα στη λειτουργία του ψυγείου, όπου φυλάσσονταν τα εμβόλια έναντι του κορωνοϊού, στο Κέντρο Υγείας της πόλης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, «Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κέντρο Υγείας. Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη αλλά το ψυγείο που συντηρούνται τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία».

Σημειώνεται πως για τις δύο αυτές ημέρες ήταν προγραμματισμένα περίπου 120 ραντεβού.

Η ΠΟΕΔΗΝ, στην ανακοίνωσή της, ζητά από τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας να «μας πει τι συνέβη», καθώς και να γνωστοποιήσει εάν επηρεάστηκαν ή όχι τα εμβόλια και εάν ναι, πόσες δόσεις καταστράφηκαν.

Τέλος, η Ομοσπονδία απευθύνει ερώτημα στη διευθύντρια εάν έχει οριστεί υπεύθυνος που να ελέγχει την ασφαλή συντήρηση των εμβολίων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ