Πάτρα: Κοινή η αιτία θανάτου Ίριδας και Μαλένας- Εντός εβδομάδας το πόρισμα των ιατροδικαστών

Πάτρα: Κοινή η αιτία θανάτου Ίριδας και Μαλένας- Εντός εβδομάδας το πόρισμα των ιατροδικαστών Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Μέχρι την Παρασκευή οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς αναμένεται να καταθέσουν την έκθεσή τους για την υπόθεση των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τον Alpha, στην έκθεση των ιατροδικαστών αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η αιτία θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας είναι κοινή. 

Οι τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, είναι όπως αναμενόταν και από τους ιατροδικαστές, αρνητικές γι' αυτό και δεν έδωσαν μεγάλη βάση σε αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι ιστολογικές εξετάσεις της Ίριδας (3,5 μηνών) ήταν αυτές που μπήκαν στο στόχαστρο των ιατροδικαστών. Ο πληροφορίες λένε ότι αυτές ήταν που έριξαν περισσότερο φως στην υπόθεση του θανάτου των παιδιών.

Με σαφήνεια θα αναγράφεται ποια είναι η αιτία του θανάτου των παιδιών, αναφέρει η ίδια πηγή ενώ διευκρινίζεται ότι ο θάνατος και των 3 παιδιών δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Το πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί στο Ανθρωποκτονιών μεταξύ 15 και 17 Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες του επικαλείται ο Alpha.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ