Πάτρα: Βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές 141 γυναικών «διακινούνται» από κινητό σε κινητό

Πάτρα: Βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές 141 γυναικών «διακινούνται» από κινητό σε κινητό Facebook Twitter
0

Μία λίστα με βίντεο και φωτογραφίες γυναικών από προσωπικές τους στιγμές διακινείται στην Πάτρα από κινητό σε κινητό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος». 

Η εν λόγω λίστα περιλαμβάνει 141 φακέλους, κάθε ένας εκ των οποίων αφορά μια γυναίκα στην Πάτρα. Ο φάκελος αναφέρει το όνομα της γυναίκας και περιλαμβάνει βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της, είτε μόνη, είτε με κάποιο σύντροφο, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για κάποιες γυναίκες είναι εμφανές πως δεν γνωρίζουν ότι βιντεοσκοπούνται.

Περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο περιλαμβάνονται στο εν λόγω αρχείο, το οποίο δεν έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο, αλλά διακινείται από κινητό σε κινητό, μέσω εφαρμογής για την αποστολή δεδομένων μεγάλου όγκου. Εκατοντάδες άτομα έχουν στο κινητό τους αυτά τα αρχεία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Μόνο μία από τις γυναίκες έχουν προβεί σε μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων, που διέρρευσαν βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές, ανέφεραν πηγές που επικαλείται η εφημερίδα. Η συγκεκριμένη είχε πληροφορηθεί για την ύπαρξη του βίντεο πριν αυτό συμπεριληφθεί στη λίστα. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ