Παρατείνεται για 3 μήνες η υποχρέωση δήλωσης αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων

Παρατείνεται για 3 μήνες η υποχρέωση δήλωσης αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Παρατείνονται κατά τρεις μήνες τα έκτακτα μέτρα που αφορούν στην εξασφάλιση της επάρκειας γεωργικών προϊόντων και τροφίμων με σκοπό την επισιτιστική ασφάλεια και την αποφυγή αθέμιτων εμπορικών πρακτικών, σύμφωνα με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πιο συγκεκριμένα,  η υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Β’ 3236/24.6.2021) προβλέπει ότι «οι υποχρεώσεις που απορρέουν από το άρθρο 87 του ν. 4916/2022 (Α’ 65), καθώς και όσες εξειδικεύθηκαν με την υπ’ αρ. 1368/01.04.2022 κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Δήλωση αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων» (Β’ 1549), παρατείνονται για χρονικό διάστημα τριών μηνών από την έναρξη ισχύος της παρούσας».

Η απόφαση ισχύει από τις 28 Ιουνίου 2022.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ελλάδα / Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ο 46χρονος ρασοφόρος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, που δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στον Ιερό Ναό
LIFO NEWSROOM