Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Δύο καθηγητές πληροφορικής στη λίστα των κορυφαίων παγκοσμίως επιστημόνων

Πανεπιστημίο Αιγαίου: Δύο καθηγητές πληροφορικής στη λίστα των κορυφαίων παγκοσμίως επιστημόνων Facebook Twitter
Φωτ.: Ertnews.
0

Στη λίστα με τους κορυφαίους 9.724 επιστήμονες στον τομέα της Πληροφορικής παγκοσμίως συγκαταλέχθηκαν οι Σταματάτος Ευστάθιος και Καμπουράκης Γεώργιος, καθηγητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων.

Η κατάταξη του οργανισμού research.com, δημοσιεύεται για όγδοη συνεχή χρονιά και βασίζεται σε στοιχεία του Google Scholar και Microsoft Academic Graph.

Πρόκειται για μια ακόμη διάκριση που έρχεται να επιβεβαιώσει τη σταθερή παρουσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε έγκυρες λίστες διεθνούς κατάταξης Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Με πληροφορίες από Ertnews

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM