Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις -Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι

Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις -Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τέλος παίρνει η αγωνία σήμερα για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών 2020, καθώς το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τις βάσεις.

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν στις 09:00 στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας. Οι υποψήφιοι για ένα «εισιτήριο» για την τριτοβάθμια εκπαίδευση θα έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα πληκτρολογώντας

  • τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και
  • τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, το υπουργείο Παιδείας θα στείλει ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων 2020 στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του, διευκρινίζει το υπουργείο Παιδείας.

Την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός ΕΕ και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ. Αυτά τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ