Οι αγρότες συγκρότησαν «επιτροπή αγώνα» και ξεκινούν άμεσα τις κινητοποιήσεις

Οι αγρότες συγκρότησαν «επιτροπή αγώνα» και ξεκινούν άμεσα τις κινητοποιήσεις Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
0

Επιτροπή αγώνα αγροτών Ελλάδας συγκροτήθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας με την συμμετοχή αγροτών κυρίως από την Κεντρική - Ανατολική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Οι αγρότες που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συλλαλητήριο με τρακτέρ στη 1 Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια της έκθεσης Agrotica, ενώ μετά το συλλαλητήριο αναμένεται νέα συνάντηση και συνεδρίαση της επιτροπής ώστε να συζητηθούν οι μορφές των κινητοποιήσεων τους.

Από τη Λάρισα το μέλος της επιτροπής, Γιώργος Μαχάς, σε δήλωσ;h του τόνισε ότι «οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ελλάδας για να ξεκινήσουν ένα νέο αγώνα για τα δύσκολα μέτρα που έχουν ψηφιστεί, αλλά και τα επόμενα» ενώ από την μεριά του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του δήμου Πέλλας, Γιώργος Παπαδόπουλος, είπε πως «οι διαθέσεις των αγροτών που συγκεντρώθηκαν στη Νίκαια είναι να υπάρξει κοινή πορεία του αγώνα».

Τέλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης, σημείωσε πως σημασία για τον αγώνα έχει σημασία η συμμετοχή του κόσμου, ενώ σχετικά με την ενότητα του αγροτικού κινήματος είπε πως παρά τις προσπάθειες για ενότητα «κάποιοι επέλεξαν να διαχωρίσουν τον δρόμο».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM