Ο Τόσκας προανήγγειλε προσλήψεις αλλοδαπών στην Αστυνομία

Ο Τόσκας προανήγγειλε προσλήψεις αλλοδαπών στην Αστυνομία Facebook Twitter
George Vitsaras / SOOC
5

Στο παράδειγμα της Σκότλαντ Γιαρντ φέρεται να αναφέρθηκε από το Λονδίνο όπου βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας υποστηρίζοντας την ένταξη αλλοδαπών στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε κι εμείς τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να μπορεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια» δήλωσε ο κ. Τόσκας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Ο κ. Τόσκας προανήγγειλε νομοθετικές παρεμβάσεις για το θέμα, ενώ συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ήδη ομογενείς από την Αλβανία και με τον ίδιο τρόπο θα υπάρξουν άτομα και από άλλες κοινωνικές ομάδες.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Ελλάδα / Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Οι διαφορές των δύο ανδρών σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν χρόνιες και για αυτό η οικογένεια του 72χρονου ήταν εξαρχής ανήσυχη μετά την εξαφάνισή του - Τι υποστηρίζει η κόρη του θύματος
LIFO NEWSROOM
Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Ελλάδα / Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Μεταξύ των πυρομαχικών που εντοπίστηκαν ήταν δύο μοχλοί απελευθέρωσης χειροβομβίδας, μια αμυντική χειροβομβίδα, διάφορα οξειδωμένα εξαρτήματα από όπλα, φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
LIFO NEWSROOM