Νέα στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού της κοπέλας στο Ζεφύρι έχουν στα χέρια τους οι αρχές καθώς το θύμα φαίνεται πως ξύπνησε από το κώμα και έχει αρχίσει να μιλά στους αστυνομικούς.

 

Η 22χρονη βρέθηκε στο δρόμο, άγρια βιασμένη από αγνώστους, ενώ φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η 25χρονη να βιάστηκε ακόμα και με αντικείμενα ή σεξουαλικά βοηθήματα φύσιν ή παρά φύσιν.

 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης το σενάριο, η κοπέλα να είχε πάει στο Ζεφύρι για να προμηθευτεί ναρκωτικά και οι δράστες να εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση, όπως και το να βρισκόταν σε κάποιο σπίτι σε διπλανή συνοικία και οι δράστες να την μετέφεραν στο σημείο, όπου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση για να σβήσουν τα ίχνη τους.

 

Με  ενδιαφέρον αναμένουν επίσης τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί ποιες ουσίες είχαν χορηγηθεί στην κοπέλα.

 

Επίσης, όπως αναφέρει το STAR, αναζητάται γενετικό υλικό των δραστών στα ρούχα της κοπέλας, ώστε να συγκριθεί με το DNA σεσημασμένων ατόμων που βρίσκεται στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ.

 

Το βράδυ της Τρίτης η κοπέλα ξύπνησε από το κώμα και οι γιατροί την αποσωλήνωσαν. Η ίδια φέρεται να μίλησε στους αστυνομικούς, επιβεβαιώνοντάς τους ότι είναι τοξικομανής, ενώ φέρεται να τους έδωσε πληροφορίες και για την οικογενειακή της κατάσταση.

 

Χθες εμφανίστηκαν η γιαγιά και η αδελφή της κοπέλας, οι οποίες είπαν στους αστυνομικούς ότι την αναζητούσαν και ότι εδώ και δύο χρόνια έχει μπλέξει με τα ναρκωτικά.