Νέα Σμύρνη: Προσαγωγή άνδρα μετά την καταγγελία γυναίκας για επιδειξία

Νέα Σμύρνη: Προσαγωγή μετά την καταγγελία για επιδειξία Facebook Twitter
0

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά από καταγγελία περιστατικού σεξουαλικής επίθεσης στη Νέα Σμύρνη.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με δηλώσεις της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό. «Είμαι καθ’ οδον για το Τμήμα. Μου είπαν ότι τον έπιασαν και να πάω να τον αναγνωρίσω...» ανέφερε ενώ έσπευσε να συμπληρώσει πως «μετά τη δημοσιοποίηση η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Μού έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι ο τύπος έχει ξαναχτυπήσει και στην περιοχή του Αιγάλεω».

Παράλληλα η γυναίκα ανέφερε πως δεν είχε δει ποτέ ξανά τον άνδρα αλλά έμαθε πως είναι από τη Νέα Σμύρνη. «Δεν μου μίλησε καθόλου. Δεν μου απηύθυνε τον λόγο. Με ακολουθούσε 300 μέτρα από τη στάση τραμ Αιγαίου, μέχρι το σπίτι μου που είναι κοντά στην Εφέσου. Μπήκα γρήγορα μέσα όμως φάνηκε να επιμένει. Πήγε να πιέσει την πόρτα να δει αν άνοιγε και όταν είδε ότι δεν μπορούσε έφυγε.»

Σημειώνεται πως το γεγονός καταγγέλθηκε από την ίδια τη γυναίκα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης», έγραψε κοινοποιώντας βίντεο από την είσοδο της πολυκατοικίας στο οποίο φαίνεται ο επιδειξίας. 
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ