Νέα Φιλαδέλφεια: Σε 16 φυλακές οι συλληφθέντες- Εκδόθηκαν τα πρώτα 41 φυλακιστήρια

Νέα Φιλαδέλφεια: Σε 16 φυλακές οι συλληφθέντες- Εκδόθηκαν τα πρώτα 41 φυλακιστήρια Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Εκδόθηκαν τα πρώτα φυλακιστήρια για τους προφυλακισμένους οπαδούς που κατηγορούνται για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονική επίθεση στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Συνολικά 41 φυλακιστήρια εκδόθηκαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα οποία αφορούν στην προφυλάκιση των συλληφθέντων σε 16 φυλακές της χώρας.

Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα άτομα που προφυλακίστηκαν για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Εντοπίστηκαν αποτυπώματα αλλά και ίχνη αίματος

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται ο έλεγχος των στοιχείων που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ειδικότερα στον τόπο όπου δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, με τις πληροφορίες του OPEN να αναφέρουν πως υπάρχουν σημαντικά ευρήματα.

Ειδικότερα, σε ρόπαλα, στυλιάρια και την πέτρα, μεταξύ άλλων, που συλλέχθηκαν από το σημείο, εντοπίστηκαν αποτυπώματα αλλά και ίχνη αίματος.

Η λήψη δειγμάτων DNA από τους συλληφθέντες - μετά από εισαγγελική εντολή - κινείται προς το τέλος της και τα πρώτα αποτελέσματα, κατά το ίδιο μέσο, αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα. 

Σημειώνεται πως σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον των ανακριτών και οι τελευταίοι 35 κατηγορούμενοι, ενώ έχουν ήδη προφυλακιστεί 71 άτομα. Η τελευταία προφυλάκιση έγινε γνωστή σήμερα και αφορά σε Κροάτη τραυματία, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Όπως προέκυψε, είχε εμπλοκή στα επεισόδια.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ