No.1

Νέα δίωξη στον Λαυρεντιάδη, που δεν είναι πλέον στη φυλακή

Νέα δίωξη στον Λαυρεντιάδη, που δεν είναι πλέον στη φυλακή Facebook Twitter
2

Νέες κατηγορίες σε κακουργηματικό βαθμό αντιμετωπίζει ο  επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, λίγο καιρό μετά την αποφυλάκιση του για λόγους υγείας. Ο επιχειρηματίας που ήταν προφυλακισμένος για το σκάνδαλο της Proton Bank και για παράνομα δάνεια 700 εκ. ευρώ κατηγορείται αυτή τη φορά για απάτη και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, ενώ ήδη την υπόθεση έχει αναλάβει η 10η ειδική ανακρίτρια.

Η νέα έρευνα ξεκίνησε μετά από μήνυση 7 τραπεζών (Εθνική, Εμπορική, Πειραιώς, Γενική, Millenium, HSBC και Ελληνική Τράπεζα) για τα δάνεια ύψους μισού δισ. ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η αρχική αγορά της εταιρείας Νεοχημική από την πολυεθνική Carlyle.

Στις τράπεζες από τις οποίες ελήφθησαν δάνεια είχε κατατεθεί business plan για την αγορά της Νεοχημικής  στο οποίο φαινόταν ότι η εταιρεία ήταν κερδοφόρα. Όμως οι Αμερικανοί ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για «φούσκα» και απάτη και ζήτησαν τα χρήματα τους πίσω. Οι τράπεζες δεν πήραν όμως ποτέ πίσω τα 500 εκ. που είχαν δώσει ως δάνεια.

Νέα δίωξη στον Λαυρεντιάδη, που δεν είναι πλέον στη φυλακή Facebook Twitter
Ο Λαυρεντιάδης όταν αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας με εγγύηση 500 χιλιάδων ευρώ
Ελλάδα
2

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια