ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Να μείνουν ενωμένα ζητούν από τον Εισαγγελέα τα πέντε κακοποιημένα αδέλφια

Να μείνουν ενωμένα ζητούν από τον Εισαγγελέα τα πέντε κακοποιημένα αδέλφια Facebook Twitter
0

Να μείνουν ενωμένα ζητούν από τον Εισαγγελέα τα πέντε κακοποιημένα αδέλφια που ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες στον Άγιο Δημήτριο.

 


Ελπίζουν σε «σωτηρία» από τον μεγαλύτερο αδελφό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται μετά τα «βασανιστήρια» που πέρασαν, ζητούν από τις αρχές να μείνουν όλα μαζί και να μην τους χωρίσει η Πρόνοια. Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο παιδί πηγαίνει στην τρίτη Λυκείου και το μικρότερο στην τρίτη Δημοτικού. Οι αρχές της πρόνοιας θα εξετάσουν το αίτημα των παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια μετακόμισε στην περιοχή πριν από έξι χρόνια και ζούσε υπό άθλιες συνθήκες σε ένα σπίτι στον Άγιο Δημήτριο. Στην αρχή κατοικούσε σε ένα τροχόσπιτο και στη συνέχεια μετακόμισε σε μία μονοκατοικία.

Τα παιδιά (τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι), ηλικίας 9 έως 17 ετών, αναγκάζονταν από τον πατέρα να σκάβουν ένα χωράφι με γυμνά χέρια και να διαλογίζονται, χωρίς να λαμβάνουν αρκετή τροφή.

Τα παιδιά δεν είχαν φίλους στη γειτονιά, ούτε κάποιον να μιλήσουν για τα «βασανιστήρια» που βίωναν. Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως ο πατέρας ήταν ένας αντικοινωνικός, κλειστός άνθρωπος και οι ίδιοι είχαν πολλές φορές προσφέρει κρυφά φαγητό και χρήματα στα παιδιά.

Το σπίτι δεν είχε θέρμανση και η οικογένεια ζεσταινόταν από τα ξύλα που μάζευαν οι ανήλικοι, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως πολλές φορές αναγκάζονταν να πίνουν νερό και να πλένονται από ένα πηγάδι. Ευτυχώς το μεγαλύτερο κατήγγειλε τα όσα βίωναν.

Ελλάδα
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ