Το μήνυμα της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έχεις μάνα, έχεις αδερφή;»

Το μήνυμα της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έχεις μάνα, έχεις αδερφή;» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Facebook
0

Για τις μνήμες που ξύπνησε στην οικογένειά της η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, Σταυρούλα. 

«Για εμάς δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα, ο χρόνος έχει σταματήσει εκεί: 28/11/2016» είπε η ίδια για την ημέρα που η κόρη της έπεσε από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στο ΑΠΘ, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο. 


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, η ίδια ανέφερε πως, όταν άκουσε για τη νέα αυτή υπόθεση με πρωταγωνιστή τον γνωστό παρουσιαστή, ένιωσε «πολύ μεγάλη λύπη, πολύ μεγάλη ντροπή, πολύ άσχημα και γύρισαν μνήμες πολύ πίσω. Και ήταν κακές». 

«Εγώ ως μαμά της Γαλήνης μπορώ να έρθω στη θέση της κοπέλας και να την καταλάβω και να τη νιώσω. Σαν μάνα μπορώ να νιώσω αυτό το κορίτσι» πρόσθεσε. 


Ως προς το τι θα έλεγε στον καταγγελλόμενο, σημείωσε πως «Δεν θέλω να τον βρίσω, ούτε να φωνάξω. Θέλω να του κάνω μια μικρή απλή ερώτηση. Έχεις μάνα; Θα μου έλεγε ναι. Έχεις αδερφή; Δεν ξέρω αν έχει. Είναι γυναίκες. Αν το καταλάβαινε, καλώς, αν όχι, τι να πω...» 

Ίσως να τιμωρηθεί, εκτίμησε η ίδια υποστηρίζοντας πως «η κοπέλα καλώς ενέργησε και έκανε καταγγελία και να το φτάσει στα άκρα. Γιατί ο Στάθης και ο κάθε Στάθης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διασύρουν και να διαπομπεύουν και να χαλούν τα όνειρα και τις ψυχές αθώων γυναικών και κοριτσιών» κατέληξε η κα. Κοεμτζή. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM