Μέτρα για τους πυρόπληκτους ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ

Μέτρα για τους πυρόπληκτους ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στις περιοχές των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας - Πικερμίου ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Τα μέτρα αυτά προβλέπουν πως:

1)Η αυτοπρόσωπη παρουσία των επιδοτούμενων ανέργων των περιοχών που υπάγονται στην αρμοδιότητα του ΚΠΑ2 Παλλήνης, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν στα γραφεία του ΟΑΕΔ, θα επιβεβαιώνεται από την διεύθυνση των ΚΠΑ2, σύμφωνα με τις οδηγίες της διοίκησης του ΟΑΕΔ, προκειμένου να διατηρήσουν το δικαίωμα συνέχισης της επιδότησης, προϋπόθεση που είναι αναγκαία για όλους τους επιδοτούμενους ανέργους της χώρας.

2)Η ανανέωση των δελτίων ανεργίας των μη επιδοτούμενων ανέργων, που έχουν λήξει ή πρόκειται να λήξουν το χρονικό διάστημα από 23.07.2018 έως 23.09.2018 και ανήκουν στις περιοχές αρμοδιότητας του ΚΠΑ2 Παλλήνης, θα ανανεωθούν αυτόματα από την κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ.

Τα μέτρα θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, «μέχρι την αποκατάσταση της καθημερινότητας των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM