ΜΕΓΑ: Μία εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένη προϊοντική ασφάλεια με ελληνική υπογραφή

ΜΕΓΑ: Μία εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένη προϊοντική ασφάλεια με ελληνική υπογραφή Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η ΜΕΓΑ Α.Ε, η οποία βρίσκεται πίσω από κορυφαίες μάρκες εμπιστοσύνης όπως τα Babylino, EveryDay, Babycare, Wet Hankies, Sani, Pom Pon κ.α, διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες παραγωγικές μονάδες στον τομέα της στην Ευρώπη. Στην «καρδιά» του ελληνικού επιχειρείν από το 1980, αποτελεί συνώνυμο της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η ΜΕΓΑ σήμερα κατέχει ηγετική θέση στις κατηγορίες των προϊόντων της, παρά τον έντονο πολυεθνικό ανταγωνισμό, μέσα από ένα αδιάλειπτο πλάνο επενδύσεων σε μηχανολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Ταυτόχρονα, επένδυε και επενδύει σε διαχρονικές συνεργασίες contract manufacturing, ενώ παράγει στην Ελλάδα για τον κόσμο, έχοντας δυναμική εξαγωγική δραστηριότητα σε τέσσερις Ηπείρους, με εννιαπλασιασμό μάλιστα των εξαγωγών της για το διάστημα 2010-2019.

ΜΕΓΑ: Μία εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένη προϊοντική ασφάλεια με ελληνική υπογραφή Facebook Twitter


Στρατηγική Πιστοποιημένης Προϊοντικής Ασφάλειας
Επίκεντρο της στρατηγικής της εταιρείας και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά της αποτελούσε πάντα η άριστη ποιότητα και η μέγιστη δυνατή προϊοντική ασφάλεια. Η εταιρεία επένδυε και πρωτοστατούσε ανέκαθεν παγκοσμίως, πολύ πριν την εμφάνιση της νόσου Covid-19, στη μέγιστη αξία που λέγεται ασφάλεια του καταναλωτή, η οποία αποτελεί δικαιωματικά την ύψιστη απαίτησή του. Η αξία αυτή υπηρετείται και από την πηγαία επιθυμία της ΜΕΓΑ να διαθέτει ένα προϊόν που δεν προσφέρει μόνο το βασικό προαπαιτούμενο, αλλά ολοκληρωμένη προστασία, με μοναδικά ασφαλή υλικά, με αποδείξεις και πιστοποιήσεις, με επενδύσεις σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό σύστημα ποιοτικού ελέγχου και ένα άρτια εξοπλισμένο τμήμα R&D.

ΜΕΓΑ: Μία εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένη προϊοντική ασφάλεια με ελληνική υπογραφή Facebook Twitter


Συγκεκριμένα, ο Sensitive σχεδιασμός, η μοναδική δηλαδή φιλικότητα και ασφάλεια των προϊόντων της προς το δέρμα, είναι ένα πρωτοπόρο concept, που η ΜΕΓΑ δημιούργησε πρώτη παγκοσμίως για την κατηγορία προσωπικής υγιεινής το 1997. Ξεκινώντας από την σερβιέτα, δημιούργησε προϊόντα με premium υλικά, πιστοποιημένα, με μοναδικές ιδιότητες φιλικότητας και χωρίς βλαβερές ουσίες. Μάλιστα, χάρη στην ευαισθησία της εταιρείας για πιστοποιημένη φιλική προστασία, τα προϊόντα EveryDay και Babylino είναι τα πρώτα στην Ευρώπη που έλαβαν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών.


Παράλληλα, υπηρετώντας με συνέπεια τον στόχο της μέγιστης δυνατής προϊοντικής ασφάλειας, η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε εξαιρετικά προηγμένα καθολικά Συστήματα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας, που αφορούν όλα τα στάδια παραγωγής, τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τις μονάδες παραγωγής, αλλά και σε ελέγχους τήρησης αυστηρών συνθηκών Υγιεινής και Ασφάλειας.

ΜΕΓΑ: Μία εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένη προϊοντική ασφάλεια με ελληνική υπογραφή Facebook Twitter


Επιβράβευση της καθημερινής της προσπάθειας για μέγιστη προϊοντική ασφάλεια αποτελεί η πρόσφατη Ευρωπαϊκή διάκριση του Babylino Sensitive. Συγκεκριμένα, στο Babylino Sensitive απονεμήθηκε το 2019 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Product Safety Award) μετά από αυστηρή αξιολόγηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το Babylino Sensitive ήταν η μόνη πάνα στην Ευρώπη που έλαβε βραβείο προϊοντικής ασφάλειας.


Για την ΜΕΓΑ η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί θεμέλιο λίθο της λειτουργίας της και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της, από την σύλληψη της ιδέας ενός νέου προϊόντος και τον σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή του.

ΜΕΓΑ: Μία εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένη προϊοντική ασφάλεια με ελληνική υπογραφή Facebook Twitter


Σήμερα, στην πρωτόγνωρη συγκυρία για την ανθρωπότητα στο σύνολο της που επέφερε ο Covid-19, η εταιρεία είναι πιο έτοιμη από ποτέ να προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία, χάρη στη διαχρονική και απαρέγκλιτη προσήλωσή της στην παραγωγή προϊόντων που υπηρετούν πιστά την ύψιστη αξία του καταναλωτή, την αποδεδειγμένη προϊοντική ασφάλεια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ