Στην φυλακή οδηγήθηκαν άλλα τρία μέλη του κυκλώματος πλαστών πιστοποιητικών, ανάμεσα τους και ο Διοικητής αστυνομικού τμήματος Ασφαλείας στη  Δυτική Αττική.

 

Οι τρεις κατηγορούμενοι ως μέλη του κυκλώματος έκδοσης πλαστών ταυτοτήτων και διαβατηρίων σε αλλοδαπούς οδηγήθηκαν στις φυλακές μετά τις απολογίες τους και με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

 

Πρόκειται για τον 61χρονο φερόμενο ως εγκέφαλο της εγκληματικής ομάδας, το θετό του γιο του φερόμενου αρχηγού, καθώς και τον Διοικητή τμήματος Ασφαλείας στη Δυτική Αττική, που φέρεται να ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τον αρχηγό του κυκλώματος και να συνέδραμε καθοριστικά στις εγκληματικές ενέργειες της ομάδας.

 

Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι, που απολογήθηκαν σήμερα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

 

Συνολικά χθες και σήμερα απολογήθηκαν 20 συλληφθέντες για την υπόθεση. Με τις σημερινές προφυλακίσεις, οι κατηγορούμενοι που οδηγούνται στην φυλακή είναι έξι, όλοι με συγκεκριμένους ρόλους στην οργάνωση, ενώ οι υπόλοιποι 14 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.