Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Αττική για τη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Αττική για τη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης Facebook Twitter
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, λόγω της διεξαγωγής της 39ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης.

Ειδικότερα, από τις 08:00 έως 18:30 θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσής τους στις εξής λεωφόρους και οδούς, περιοχών Δήμων Μαραθώνα - Ν. Μάκρης, Ραφήνας - Πικερμίου, Παλλήνης - Γέρακα - Ανθούσας, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Ψυχικού - Φιλοθέης, ως εξής:

-Αγ. Παρασκευής, στο τμήμα της μεταξύ του τύμβου Μαραθώνα και της Λ. Μαραθώνος, κατά τις ώρες 08:00 - 09:30.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγ. Παρασκευής και της Λ. Διονύσου, κατά τις ώρες 09:30 - 10:30.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Αεροπορίας, κατά τις ώρες 09:30 - 10:30.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αεροπορίας και Αλ. Φλέμιγκ, κατά τις ώρες 10:30 - 13:00.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των Αλ. Φλέμιγκ και Αγ. Χριστοφόρου (Επ. οδός Πικερμίου - Μαραθώνα), κατά τις ώρες 13:00 - 14:00.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Χριστοφόρου (Επ. οδός Πικερμίου - Μαραθώνα) και Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη), κατά τις ώρες 14:00 - 14:30.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη) και Εθν. Αντιστάσεως, κατά τις ώρες 14:30 - 15:30.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και της Κλεισθένους, κατά τις ώρες 15:30 - 16:30.

-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κλεισθένους και Χαλανδρίου, κατά τις ώρες 16:30 - 17:30.

-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χαλανδρίου και της Λ. Δημοκρατίας (Πεντάγωνο), κατά τις ώρες 17:30 - 18: 00.

-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Δημοκρατίας και της οδού Κύπρου (Υπ. ΕΘ.ΑΜ.), κατά τις ώρες 18:00 - 18:30.

Επιπλέον, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής της εν λόγω πορείας, εκτός από τους εξής ελεγχόμενους κόμβους κάθετης διέλευσης:

Λ. Μαραθώνος και Διονύσου.

Λ. Μαραθώνος και Αεροπορίας.

Λ. Μαραθώνος και Αλ. Φλέμιγκ (Διασταύρωση Ραφήνας).

Λ. Μαραθώνος και Αγ. Χριστοφόρου (Διασταύρωση Πικερμίου).

Λ. Μαραθώνος και Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη - Διασταύρωση Μοναξιάς).

Λ. Μαραθώνος και Εθν. Αντιστάσεως (Διασταύρωση Παλλήνης).

Λ. Μαραθώνος και Λ. Λαυρίου - Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού).

Λ. Μεσογείων και Χαλανδρίου (Πλατεία Αγ. Παρασκευής).

Λ. Μεσογείων και Λ. Δημοκρατίας (Πεντάγωνο).

Η κατάσταση για τους οδηγούς στο κέντρο αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη καθώς για αύριο είναι προγραμματισμένη και η διεξαγωγή του 26ου Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας καθώς και του 3ου Αγώνα Δρόμου Πεδίου Άρεως.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM