Κοζάνη: Αστυνομικός έσωσε γυναίκα που πνιγόταν σε εστιατόριο

Κοζάνη: Αστυνομικός έσωσε γυναίκα που πνιγόταν σε εστιατόριο Facebook Twitter
0

Αστυνομικός στην Κοζάνη έσωσε γυναίκα σε εστιατόριο ενώ εκείνη πνιγόταν και απειλούνταν η ζωή της. 

Ο αστυνομικός της Τροχαίας Κοζάνης, Θωμάς Δέδες, που έσωσε, το απόγευμα της Πέμπτης 22/12, την 48χρονη από πνιγμονή , περιγράφει το συμβάν και πως παρείχε τις σημαντικές πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με το Kozan.gr. 

Συγκεκριμένα, αναστάτωση δημιουργήθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, λίγο πριν τις 18:00, όταν η γυναίκα που έτρωγε σάντουιτς, υπέστη επεισόδιο πνιγμονής. Από το σημείο για καλή της τύχη διέρχονταν άντρες της Τροχαίας, οι οποίοι έσπευσαν να συνδράμουν.

Ένας εξ αυτών με ψυχραιμία και με την εφαρμογή των απαραίτητων πρώτων βοηθειών κατάφερε να απομακρύνει το ξένο σώμα  και να επαναφέρει την αναπνοή της σε κανονική κατάσταση. 

O ίδιος αναφέρει πως πριν από δέκα μέρες είχε κάνει σχετικό σεμινάριο για πρώτες βοήθειες, ενώ πριν δεν γνώριζε. Σύμφωνα με τον ίδιο ό,τι γνωρίζει ο καθένας μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM