Κορωνοϊός: 24χρονη που γνώριζε ότι ήταν θετική, πήρε το πλοίο για Σαντορίνη

Κορωνοϊός: 24χρονη που γνώριζε ότι ήταν θετική, πήρε το πλοίο για Σαντορίνη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Μια 24χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παρότι ειδοποιήθηκε ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό, επιβιβάστηκε σε πλοίο που αναχώρησε από τον Πειραιά με προορισμό τη Σαντορίνη.

Πρόκειται για 24χρονη αιμοκαθαιρόμενη που ζει στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Η νεαρή γυναίκα υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό το πρωί της Τρίτης, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό το απόγευμα της Τετάρτης.

Η 24χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενημερώθηκε ότι ήταν θετική στον ιό ενώ ταξίδευε με τρένο προς την Αθήνα και της ζητήθηκε να πάει σε νοσοκομείο αναφοράς στην πρωτεύουσα. Όμως, εκείνη επιβιβάστηκε σε πλοίο που αναχώρησε από τον Πειραιά, με προορισμό τη Σαντορίνη.

Η Πολιτική Προστασία ενημέρωσε για την υπόθεση το λιμενικό και εισαγγελέα, ενώ η 24χρονη απομονώθηκε σε καμπίνα. Στη Σαντορίνη δεν της επέτρεψαν να αποβιβαστεί και επέστρεψε με το ίδιο πλοίο στον Πειραιά, το βράδυ της Πέμπτης.

Στο λιμάνι, ασθενοφόρο παρέλαβε την 24χρονη- η οποία είναι ασυμπτωματική- και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ φίλος της τέθηκε σε καραντίνα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ