Κλείνει το κέντρο της Αθήνας για γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας με τον πρωταγωνιστή του BlacKkKlansman

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας για γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας με τον πρωταγωνιστή του BlacKkKlansman Facebook Twitter
0

Κλειστό θα είναι την Κυριακή το κέντρο της Αθήνας καθώς στην πρωτεύουσα πραγματοποιούνται γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, ο σταρ του οσκαρικού «BlacKkKlansman».

Οι πληροφορίες του LIFO.gr σχετικά με τα γυρίσματα, λένε πως πρόκειται για την αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη των «Suspiria» και «Call Me By Your Name», Λούκα Γκουαντανίνο, την οποία σκηνοθετεί ο Φερντινάντο Κίτο Φιλοµαρίνο.

Πρόσφατα, γυρίσματα για την ταινία η οποία τιτλοφορείται «Born To Be Murdered», έγιναν και στα Τρίκαλα ενώ πρωταγωνιστής του φιλμ είναι ο γιος του διάσημου ηθοποιού Ντένζελ Ουάσινγκτον, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον.

Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν την Τετάρτη στην Αθήνα, στην περιοχή της Ομόνοιας, και την Κυριακή προγραμματίζονται γυρίσματα μεγάλης διαρκείας στην πλατεία Συντάγματος.

Η τροχαία ενημερώνει πως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων στην Πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, στις εξής οδούς του Δήμου Αθηναίων:

- Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.

- Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

- Πλατεία Συντάγματος.

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα επί της Πλατείας Συντάγματος και  μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης. Δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM