Κίνηση στους δρόμους: Ακινητοποιημένο φορτηγό στην Αττική Οδό - Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό

Κίνηση στους δρόμους: Ακινητοποιημένο φορτηγό στην Αττική Οδό - Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό Facebook Twitter
Κίνηση στους δρόμους/ Eurokinissi
0

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους ενώ ένα φορτηγό ακινητοποιήθηκε στην Αττική Οδό.

Το ακινητοποιημένο φορτηγό που απομακρύνθηκε στη συνέχεια, ήταν στη δεξιά λωρίδα στο ύψος του κόμβου Κύμης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Επίσης, καθυστερήσεις υπάρχουν στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και είναι άνω των 30’ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.

Κίνηση στους δρόμους: Δείτε live εδώ

Επίσης, ουρές χιλιομέτρων υπάρχουν στον Κηφισό ενώ αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στην Κηφισίας όπου οι οδηγοί πρέπει να έχουν υπομονή καθώς πηγαίνουν σημειωτόν. Στο κόκκινο είναι και διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, όπως η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και η Λεωφόρος Κωνσταντίνου. Καθυστερήσεις υπάρχουν και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM