ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Κινηματογραφική καταδίωξη και πυροβολισμοί στο Σχιστό

Κινηματογραφική καταδίωξη και πυροβολισμοί στο Σχιστό Facebook Twitter
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)
0

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Σχιστό, όταν ένα βαν δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα βαν χωρίς πινακίδες να κινείται ύποπτα κοντά στο νεκροταφείο του Σχιστού, και προσπάθησαν να το σταματήσουν για να το ελέγξουν.


Ωστόσο, ο οδηγός του βαν ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, και ακολούθησε η καταδίωξη.


Στο βαν επέβαιναν τρία άτομα, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Ρομά.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα, αλλά και στα λάστιχα του αυτοκινήτου για να το κάνουν να σταματήσει. Τελικά, το βαν ανετράπη στο ύψος των Ναυπηγείων.

Οι δύο επιβαίνοντες βγήκαν από το όχημα και κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη. Οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για σεσημασμένο. 

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση για τον εντοπισμό των δυο υπόπτων που κατάφεραν να διαφύγουν.

Όπως μεταδίδει ο Σκάι, κατά την αστυνομική καταδίωξη το βανάκι έβαλε σε κίνδυνο δεκάδες διερχόμενους οδηγούς.

Ελλάδα
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι γονείς εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους, επισημαίνοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών
LIFO NEWSROOM