Κιβωτός του Κόσμου: Βρέθηκε όπλο σε δομή-Συνελήφθη κοινωνική λειτουργός

Κιβωτός του Κόσμου: Βρέθηκε όπλο σε δομή-Συνελήφθη κοινωνική λειτουργός Facebook Twitter
Σύμφωνα με πληροφορίες της Καλαμάτας κατά τη σημερινή έρευνα η υπάλληλος ενημέρωσε τις Αρχές ότι υπάρχει μέσα στη δομή ένα περίστροφο
0

Στη σύλληψη της κοινωνικής λειτουργού υπεύθυνης της δομής της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα προχώρησαν οι αρχές. Πάντως η αφορμή έχει να κάνει με λόγο άσχετο με τη έρευνα για την υπόθεση της «Κιβωτού» και την μη αδειοδότηση της συγκεκριμένης δομής στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση  η κοινωνική λειτουργός υπέδειξε περίστροφο σε σημείο στην δομή.  

Σε εξέλιξη από το πρωί βρισκόταν έρευνα της αστυνομίας σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα εν μέσω των καταγγελιών που έρχονται στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες. Αντίστοιχη έρευνα έγινε χθες στη δομή της ΜΚΟ και στη Χίο, κατόπιν εντολής της οικονομικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική elertheriaonline, κατά τη σημερινή έρευνα η υπάλληλος ενημέρωσε τις Αρχές ότι υπάρχει μέσα στη δομή ένα περίστροφο. Όπως υποστήριξε το περίστροφο βρέθηκε εντός της δομής κατά τις εργασίες καθαρισμού για την έναρξη λειτουργίας της πριν 2 χρόνια. Από τότε το όπλο βρισκόταν, όπως είπε, κλειδωμένο σε ένα συρτάρι. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την υπάλληλο για παράνομη οπλοκατοχή. Η συγκεκριμένη υπάλληλος μαζί με μία ακόμα συνάδελφό της είχαν προσαχθεί κατά τη σημερινή έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν στοιχεία και κατέσχεσαν οικονομικά βιβλία, τα οποία θα αξιοποιηθούν από τον αρμόδιο εισαγγελέα για τη διερεύνηση της οικονομικής διαχείρισης της «Κιβωτού», αναφέρει το eleftheriaonline. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM