Κερατσίνι: Υπάλληλοι περνούσαν δίπλα από την εγκλωβισμένη 8χρονη και δεν έκαναν τίποτα- Βίντεο ντοκουμέντο

Κερατσίνι: Υπάλληλοι περνούσαν δίπλα από την εγκλωβισμένη 8χρονη και δεν έκαναν τίποτα- Βίντεο ντοκουμέντο Facebook Twitter
0

Οργή έχει προκαλέσει το βίντεο από το δυστύχημα με το 8χρονο κορίτσι που πέθανε όταν εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι.


Το βίντεο-ντοκουμέντο, που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star, δείχνει την αντίδραση των εργαζομένων του εργοστασίου, καθώς όπως προκύπτει, περνούσαν δίπλα από το άψυχο κορμί του κοριτσιού που ήταν εγκλωβισμένο στη μεταλλική πόρτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 8χρονη προσπαθούσε επί 20 λεπτά να πάρει ανάσα, όμως κανείς δεν έκανε κάτι. Είκοσι λεπτά αργότερα, υπάλληλος άλεσε τους υπεύθυνους του εργοστασίου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις.

Η πόρτα άνοιξε και το παιδί έπεσε στο έδαφος, ενώ έμεινε ανοιχτή μέχρι τις 18.30 οπότε στο εργοστάσιο εισήλθε ένα φορτηγό. Στις 18:34 η πόρτα έκλεισε ξανά με την 8χρονη να σφηνώνεται εκ νέου. Ένας άνδρας πλησίασε κάποια στιγμή και σκούντηξε το παιδί με το πόδι του, προφανώς για να δει αν ζει.

Προσοχή- ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ