Καιρός: «Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες» (Χάρτης)

Καιρός: Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες τις επόμενες ώρες Facebook Twitter
eurokinissi
0

Για απότομη αλλαγή του καιρού και καταιγίδες μέσα στις επόμενες ώρες, προειδοποιούν σε ξεχωριστές προγνώσεις οι μετεωρολόγοι Σάκης Αρναούτογλου και Κλέαρχος Μαρουσάκης. 

Σε χάρτη που ανάρτησε στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου κατέδειξε τις περιοχές με τη μεγαλύτερη πιθανότητα για ένα πέρασμα από μπόρα ή και καταιγίδα στο διάστημα μεταξύ μεσημεριού και απογευματινών ωρών.  Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, καθώς και στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της Στερεάς τοπικά και κυρίως στα ορεινά δεν αποκλείεται να είναι και έντονα και να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο ή και απο χαλάζι! «Προσοχή! Όσο πιο σκούρο το χρώμα τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα εκδήλωσής τους!» σημειώνει ο μετεωρολόγος. 

Καιρός - Προειδοποίηση μετεωρολόγων: Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες (Χάρτης) Facebook Twitter

Για ισχυρές καταιγίδες από τις επόμενες ώρες σε πολλές περιοχές της χώρας προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να αναπτυχθούν τις αμέσως επόμενες ώρες στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας οι οποίες προς το βράδυ αλλά και μέσα στη νύχτα θα μετατοπιστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και το δυτικό βορειοδυτικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα αυτά θα βοηθήσουν σημαντικά στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Αρκαδία και την Εύβοια, από την άλλη όμως πλευρά είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα στην κεντρική Μακεδονία, στην Χαλκιδική και γενικότερα σε περιοχές που βρέχονται από το δυτικό – βορειοδυτικό Αιγαίο».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ