Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν 44 κιλά κάνναβης

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν 44 κιλά κάνναβης Facebook Twitter
0

Περίπου 44 κιλά κάνναβης θα μετέφεραν στην Ηλεία δύο υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν στην περιοχή των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Δίωξης, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποίησαν επιχείρηση στην περιοχή των Ιωαννίνων, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες κι έπειτα από έρευνα βρήκαν 11 συσκευασίες, που περιείχαν περίπου 44 κιλά κάνναβης.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ποσότητα της κάνναβης θα κατέληγε στην Ηλεία, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του αποδέκτη των ναρκωτικών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM