Ιερέας Αγίου Διονυσίου: Τρομακτικό πως δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα- Υπήρχε προγραμματισμένη λειτουργία

Ιερέας Αγίου Διονυσίου: Τρομακτικό πως δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα- Υπήρχε προγραμματισμένη λειτουργία Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
0

«Τρομακτικό» χαρακτηρίζει ο ιερέας του ναού το γεγονός πως δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τη βόμβα έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104.6, ο πατέρας Γεώργιος Τσελαλίδης ανέφερε πως με «αυτοθυσία ο νεωκόρος και ο αστυνομικός μετέφεραν το μεταλλικό κουτί από την κεντρική είσοδο στο πλάι της Εκκλησίας». 

«Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Αυτό είναι τρομακτικό. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το 'χτύπημα στην Εκκλησία, γιατί η Εκκλησία είναι η Αγάπη. Μας κάνει εντύπωση γιατί χτύπησαν την Εκκλησία», σχολίασε.

Μάλιστα, τόνισε το γεγονός πως λίγο μετά την ώρα που εξερράγη η βόμβα υπήρχε προγραμματισμένη λειτουργία στον ναό.

«Σήμερα είναι η γιορτή του Αγίου Στεφάνου και είχαμε θεία λειτουργία η οποία ξεκινάει στις 07:30, αλλά από τις 07:00 μπαίνει κόσμος για να ανάψει ένα κεράκι. Ο νεωκόρος από όσα γνωρίζω μέχρι και αυτή την ώρα είναι καλά στην υγεία, αλλά χύθηκε πάλι αίμα αστυνομικού. Να έχει δύναμη του ευχόμαστε», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ