Η "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στον ΣΕΒ

Η "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στον ΣΕΒ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» έδωσε στη δημοσιότητα πολυσέλιδη προκήρυξη, στην οποία και αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στον ΣΕΒ τον περασμένο Νοέμβριο. Πρόκειται για την προκήρυξη 32 σελίδων, που είχε στείλει πριν από λίγες μέρες, αλλά παραλήφθηκε από την αστυνομία και δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της.

 

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιεύεται στο indymedia, η επίθεση «αποτέλεσε μια πράξη εκδίκησης στην εγχώρια πλουτοκρατία, που στο όνομα της προάσπισης των δικών της συμφερόντων, προωθεί και απαιτεί την εφαρμογή των μνημονίων. Ήταν μια δικαιοπραξία, μια έκφραση λαϊκής δικαιοσύνης απέναντι σε εκείνους που πλουτίζουν πάνω στους δικούς μας κυριολεκτικούς ή μεταφορικούς θανάτους».

Αφιερώνουν δε την παρέμβαση, όπως την χαρακτηρίζουν, «πρώτα απ' όλα στην μνήμη των τεσσάρων εργατών που σκοτώθηκαν τον περασμένο Μάιο στην έκρηξη στα ΕΛΠΕ».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μένουμε Ευρώπη; Ο Ν. Αλιβιζάτος λέει «ναι», ο Β. Βενιζέλος «θεωρεί το ερώτημα λάθος»

Βασιλική Σιούτη / Μένουμε Ευρώπη; Ο Ν. Αλιβιζάτος λέει «ναι», ο Β. Βενιζέλος «θεωρεί το ερώτημα λάθος»

Στην εκδήλωση που τράβηξε την προσοχή πριν από την πραγματοποίηση της, η έκπληξη ήταν η συμμετοχή του Βαγγέλη Βενιζέλου, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Νίκος Αλιβιζάτος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Σε όλο το κόσμο έχουν σοβαρούς τρομοκράτες όπως ισλαμιστές (ISIS, Boko Haram), αυτονομιστές (IRA, PKK) κλπ. Το πως στην Ελλάδα έχουμε καταφέρει να έχουμε τόσους τρομοκράτες πολύ πέρα από τα όρια της φαιδρότητας είναι ενδεικτικό της κατάντιας της πολιτικής ζωής της χώρας.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ