Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα στους πολίτες της Σερβίας

Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα στους πολίτες της Σερβίας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα της στους πολίτες της Σερβίας λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων για την πανδημία κορωνοϊού στη κοντινή, βαλκανική χώρα. 

Με βάση την ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων αποφασίστηκε η αναστολή της πρόσβασης υπηκόων της Σερβίας στην Ελλάδα, από όλα ανεξαιρέτως τα σημεία εισόδου. Η απαγόρευση θα ισχύσει από αύριο, Δευτέρα 6/7 και ώρα 06:00 π.μ. έως και τις 15/07.

«Μόνη εξαίρεση οι ουσιώδεις λόγοι διέλευσης», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Η Ελλάδα, σε συνεργασία με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί την πολιτική της» επισήμανε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελίας Πελώνη .«Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους ειδικούς, παρακολουθεί στενά και θα συνεχίσει καθημερινά να το πράττει, την εξέλιξη των επιδημιολογικών κύκλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου».

«Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναλύει και αξιολογεί συνεχώς τα δεδομένα, ώστε το άνοιγμα στους ξένους επισκέπτες να γίνει χωρίς εκπτώσεις στη δημόσια υγεία», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη - Σοβαρές καταγγελίες για τη δομή των ΑμεΑ-Μητέρα: «Ξέρω ότι δίπλα στο γιο μου πέθαναν άλλα τρία παιδιά»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη - Σοβαρές καταγγελίες για τη δομή των ΑμεΑ-Μητέρα: «Ξέρω ότι δίπλα στο γιο μου πέθαναν άλλα τρία παιδιά»

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν όταν ο 20χρονος Πάρης έχασε τη ζωή του το Νοέμβριο του 2021 και η οικογένειά του κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στις αρχές
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ