Hellenic Train: Νέα δρομολόγια από αύριο στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Hellenic Train: Νέα δρομολόγια από αύριο στο σιδηροδρομικό δίκτυο Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Επιπλέον δρομολόγια τρένων εντάσσονται από αύριο, Παρασκευή 7 Απριλίου, στο σιδηροδρομικό δίκτυο μετά από σχετική ενημέρωση από την Hellenic Train.

Η Hellenic Train σε σχετική ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από την Παρασκευή 7 Απριλίου, εντάσσονται επιπλέον δρομολόγια τρένων στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ειδικότερα, από αύριο κυκλοφορούν:

Στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα:

  • Από Αθήνα η αμαξοστοιχία IC56, με ώρα αναχώρησης 14:28
  • Από Θεσσαλονίκη η αμαξοστοιχία IC59, με ώρα αναχώρησης 18:08

Στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στο τμήμα Πειραιάς – Μαγούλα – Πειραιάς: 

  • Από Πειραιά κάθε ώρα: 05.15, 06.15, 07.15, ….., 21.15
  • Από Μαγούλα κάθε ώρα: 06.45, 07.45, 08.47, 09.47, ……, 22.47

Σύνδεση με λεωφορειακές γραμμές 

Για τους επιβάτες από και προς το Κιάτο και Κόρινθο, υπάρχει λεωφορειακή σύνδεση με το σταθμό της Μαγούλας, (λεωφορειακή γραμμή στο τμήμα Μαγούλα – Κιάτο – Μαγούλα και ενδιάμεσους σταθμούς, εκτός Ζευγολατιού, και Μαγούλα – Κόρινθος – Μαγούλα, αντιστοίχως). Για τα λεωφορεία είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών.

Υπενθυμίζεται ότι, παραμένουν σε κυκλοφορία οι λεωφορειακές γραμμές σε επιλεγμένες διαδρομές, έως την πλήρη αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας, ενώ από 08 Απριλίου στην λεωφορειακή γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη καταργούνται τα δρομολόγια   c50, c51, c56, c58, c59, c61, c62, c63.

Η Hellenic Train αναφέρει ακόμη τα δρομολόγια που θα προστίθενται σταδιακά στο πρόγραμμα κυκλοφορίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM