Γυναίκα πέταξε κότα στο Μέγαρο Μαξίμου

Γυναίκα πέταξε κότα στο Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
2

Λίγο πριν ο κ. Μητσοτάκης εισέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για την προγραμματισμένη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα, μία άγνωστη γυναίκα πλησίασε τη περίφραξη και πέταξε μέσα μια ζωντανή κότα. Η γυναίκα που την πέταξε, την μετέφερε σε κουτί και δεν έγινε αντιληπτή.

Δημοσιογράφοι και αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν έξω από την πύλη του Μεγάρου αναφέρουν πως η κυρία φορούσε μια μπλούζα στην οποία ήταν γραμμένο το σύνθημα «Παριστάνετε τους κόκορες αλλά είστε κότες.»

 

Η ταυτότητα της συγκεκριμένης γυναίκας δεν έχει γίνει γνωστή.

 

Νταξ...

Δημοσιεύτηκε από Kottaridis Dimitris στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

 

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: Συνεχίζεται με αλλαγές στην αίθουσα και διάταξη για το ποιοι και πόσοι θα μπαίνουν κάθε φορά

Μετά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν, πραγματοποιήθηκαν εργασίες στην αίθουσα προκειμένου να ελευθερωθεί χώρος και να προστεθούν περισσότερες θέσεις
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Και πώς καλείται να επιβιώσει η κότα που η "έξυπνη" κυρία εγκατέλειψε ετσιθελικά εκεί πέρα; Πότε θα σταματήσουμε να αντιλαμβανόμαστε τα ζώα σαν να είναι αντικείμενα; Ντροπή, πραγματικά. Και μιλάμε και για εγκατάλειψη ζώου, αντί να κάνουν αστειάκια όσες/οι είναι εκεί, ας καλέσουν την αστυνομία.