Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήταν σοκαριστικό - Μετρούσα το οξυγόνο, δεν ήξερα αν θα προλάβω να δω τον γιο μου»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήταν σοκαριστικό - Μετρούσα το οξυγόνο, δεν ήξερα αν θα προλάβω να ξαναδώ τον γιο μου» Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε όταν νόσησε με κορωνοϊό μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κάνοντας λόγο για σοκαριστικές στιγμές.

«Ήταν λίγο σοκαριστικό, μετρώντας το οξυγόνο με το οξύμετρο» ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής  μιλώντας στον ΑΝΤ1, προσθέτοντας: «Εκεί που ήταν στο 98 πήγαινε στο 91. Στο 89 και σου λένε "φεύγεις και πας νοσοκομείο" και λες: «Όπα, τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να μπω σε μία ώρα στο νοσοκομείο και να μην προλάβω να δω τον γιο μου, να του μιλήσω, να του πω κάτι;».

Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, είπε στη σύζυγό του να πάρει την κάμερα και να αρχίσει να γράφει. «Δεν το έγραψα τελικά το βίντεο. Όταν έκανα ταξίδι υπερατλαντικό, πάντα άφηνα ένα γράμμα» είπε, σημειώνοντας πως αυτό που λέει σε όλους είναι να πάρουν ένα φίλο τους και να πουν μία «συγγνώμη» ή ένα «σ΄αγαπώ» στη μητέρα τους. «Είναι κάτι που το κάνω εγώ ο ίδιος» συμπλήρωσε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM