Γρεβενά: Αρκούδα τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Αρκούδα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSI
0

Αρκούδα τραυματίστηκε θανάσιμα στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, όταν περνώντας στο οδόστρωμα προκειμένου να το διασχίσει, συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Το τροχαίο συνέβη στις 9.30 χθες το βράδυ, κοντά στον ανατολικό κόμβο των Γρεβενών, στο ρεύμα του οδικού άξονα προς Κοζάνη.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε στις πλησιέστερες κεντρικές εγκαταστάσεις της Εγνατίας Οδού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια Διεύθυνση Δασών για την παραλαβή του.

Στο εμπλεκόμενο όχημα επέβαιναν δύο γυναίκες και αναφέρθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός της μίας εξ αυτών, ενώ το όχημα υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πισπιρίγκου: Αν απολογούμαι για τον Δασκαλάκη να σταματήσω εδώ, ήταν τοξικός γάμος

Ελλάδα / Ενταση στη δικη Πισπιρίγκου: «Για τον Δασκαλάκη είμαι εδώ ή για τα παιδιά;»

«Ο άνθρωπος είναι νάρκισσος, θέλετε να μιλήσουμε για τις ασφυξίες των παιδιών, αν υπάρχουν ή όχι; Δεν μπορώ άλλο» είπε η κατηγορούμενη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας
LIFO NEWSROOM
Παραίτηση Τσελέντη: «Οι προσωπικές ατζέντες δεν αφορούν κανέναν» λένε πηγές του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας

Ελλάδα / Παραίτηση Τσελέντη: «Οι προσωπικές ατζέντες δεν αφορούν κανέναν», σχολιάζουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας

Στην επιστολή παραίτησής του, τονίζει ότι δεν μπορεί να δεχθεί «να επιβάλλεται αυθαιρέτως από την πολιτική ηγεσία να συμμετάσχουν επιπλέον μέλη χωρίς να έχουν ΦΕΚ»
LIFO NEWSROOM