Γονείς έγιναν η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης- Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού

Ο Μιχάλης Σαράντης με το μωρό του Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Γονείς έγιναν οι ηθοποιοί Μαίρη Μηνά και Μιχάλης Σαράντης, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 

Ο Μιχάλης Σαράντης «υποδέχθηκε» την κόρη τους με μια τρυφερή ανάρτηση, τονίζοντας ότι πρόκειται για τον ωραιότερο ρόλο της ζωής του, ενώ δημοσίευσε φωτογραφία κρατώντας αγκαλιά το μωρό. 

«Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή... Καμάρι μου, παιδί μου, κούκλα μου, σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram. 

Με εξίσου τρυφερά λόγια αναφέρθηκε και στην σύντροφό του. «Μαίρη μου, κερασιά μου ολάνθιστη, σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το φως», έγραψε και ευχαρίστησε το προσωπικό του μαιευτηρίου και τον γιατρό τους. «Επιτέλους, χαρά!», κατέληξε στην ανάρτησή του. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM