Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρεται στις φυλακές Μαλανδρίνου - Δεν έγινε δεκτό το αίτημά του

Γλυκά Νερά: Στις φυλακές Μαλανδρίνου μετάγεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα οδηγηθεί ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα που είχε κάνει μέσω του δικηγόρου να παραμείνει στον Κορυδαλλό, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και απειλών κατά τη ζωή του.

Αρχικά, ο Μπάμπτης Αναγνωστόπουλος θα τοποθετηθεί σε κελί μόνος του, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, θα αποκτήσει συγκρατούμενο, καθώς στο συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχουν κελιά των δύο και των τεσσάρων ατόμων.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου κρατούνται επίσης άλλοι πέντε συζυγοκτόνοι, ενώ και οι άλλοι κρατούμενοι είναι κυρίως ποινικοί με βαριές ποινές.

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Να μην μεταφερθεί σε άλλη φυλακή

Σημειώνεται πως ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν,σχολιάζοντας τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο καταδικασθείς δέχεται απειλές για τη ζωή του από άλλους κρατούμενους που μετάγονται για λίγο στον Κορυδαλλό, είχε επιμείνει μιλώντας στον ΑΝΤ1, να μην υπάρξει μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε άλλη φυλακή για την έκτιση της ποινής του.

«Το κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού νομίζω είναι μια ασφαλής φυλακή και ιδιαίτερα στο περιβάλλον προστασίας που είναι ο εντολέας μου στην πτέρυγα τη συγκεκριμένη. Διάφορα συμβάντα συμβαίνουν στις φυλακές», είχε αναφέρει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Επιθυμία και του ιδίου αλλά και τουλάχιστον με κάποια νομική ενέργεια που μπορούμε να κάνουμε είναι να παραμείνει εκεί γιατί συντρέχουν και λόγοι ασφάλειας για τον ίδιο», προσέθεσε.

Ένα αίτημα που δεν έγινε δεκτό, καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ