Γλυκά Νερά: Εντολή του 33χρονου «να χειριστώ αποκλειστικά εγώ το ποινικό κομμάτι» ισχυρίζεται ένας εκ των δικηγόρων

Γλυκά Νερά: Εντολή του 33χρονου «να χειριστώ αποκλειστικά εγώ το ποινικό κομμάτι» ισχυρίζεται ένας εκ των δικηγόρων Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Το ζήτημα της αιφνίδιας παραίτησης ενός εκ των συνηγόρων του 33χρονου συζυγοκτόνου της 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, σχολίασε ο έτερο δικηγόρος του.

«Το μόνο που ξέρω ότι είναι εντολή του εντολέως μου πλέον, όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι, κι έτσι κι αλλιώς σε επίπεδο ανακρίσεως, έχει γίνει σαφές εδώ και όλες αυτές τις μέρες, ότι αυτός ο οποίος το χειρίζεται είναι αποκλειστικά και μόνο εγώ» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σχολιάζοντας την απόφαση αποχώρησης του Βασίλη Σπύρου.

«Προφανώς, δεν μπορεί να είναι εντολή δική μου σε καμία περίπτωση», πρόσθεσε. «Τώρα κάτι άλλο που να έχει προκύψει, δεν μπορώ να σας πω επ’ αυτού» σχολίασε σχετικά από την Ευελπίδων, λίγο πριν φτάσει στον 12ο ανακριτή για την απολογία του ο κατηγορούμενος.

Αρνήθηκε δε, κατηγορηματικά τις πληροφορίες, ότι ο λόγος της παραίτησης του κ. Σπύρου μπορεί να ήταν το ενδεχόμενο να ζητηθεί διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

«Εδώ και τρεις ημέρες δεν έχουμε κάνει την οποιαδήποτε ενέργεια. Στο τελικό στάδιο στο οποίο είμαστε τώρα, σε επίπεδο απολογίας ενώπιον του ειδικού ανακριτή εννοείται ότι δεν το έχουμε κάνει και σε καμία περίπτωση αυτή δεν είναι η βλέψη μας» δήλωσε.

Νωρίτερα ο κ. Σπύρου δήλωσε on camera «Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υπόθεσης, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία. 

»Είναι προσωπικοί οι λόγοι, και σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή, και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία» επέμεινε, ερωτηθείς για την αιφνίδια απόφασή του.

Η ποινική δίωξη, που ασκήθηκε εναντίον του 33χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου, αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 33χρονος, καλείται να λογοδοτήσει για δύο κακουργήματα ενώ του καταλογίζονται και δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων, που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο κατηγορούμενος σκοπεύει απολογούμενος να δώσει κάθε λεπτομέρεια και να εκθέσει στον ανακριτή κάθε στοιχείο της υπόθεσης «στοιχεία που δεν τα έχει πει μέχρι στιγμής» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ