Γκάζι: Ξυλοδαρμός δύο αστυνομικών από μπράβους νυχτερινού κέντρου

Γκάζι: Ξυλοδαρμός δύο αστυνομικών από μπράβους νυχτερινού κέντρου Facebook Twitter
Ξυλοδαρμός αστυνομικών έξω από νυχτερινό κέντρο (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
1

Υπόθεση ξυλοδαρμού δύο αστυνομικών- εκτός υπηρεσίας- από μπράβους νυχτερινού κέντρου, στο Γκάζι, ερευνά η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη πριν από πέντε ημέρες, έξω από νυχτερινό κέντρο, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr. Δύο ειδικοί φρουροί, που πρόσφατα είχαν ενταχθεί σε ομάδες περιπολιών, ήρθαν σε διένεξη με θαμώνες και υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου, για μια γυναίκα που εργάζεται εκεί.

Οι υπάλληλοι του νυχτερινού κέντρου χτύπησαν τους δύο ειδικούς φρουρούς και ο ένας από αυτούς κατέληξε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους αστυνομικούς φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Η σφαίρα που έριξε εξοστρακίστηκε σε παρκαρισμένο ΙΧ.

Επιπλέον, άρπαξαν το τσαντάκι που περιείχε το υπηρεσιακό όπλο του άλλου αστυνομικού, το οποίο όμως βρέθηκε αργότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook καλεί την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για το θέμα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Ελλάδα / Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Από τις αρχές του 2025 έως και την εξάρθρωση της οργάνωσης, έχουν καταγραφεί 38 περιπτώσεις προμήθειας, με τη συνολική ποσότητα που έχει διακινηθεί στην Ελλάδα να υπερβαίνει τα 1,3 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης - 22 συλλήψεις, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον 8 άτομα
LIFO NEWSROOM
Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες - Οι κατηγορίες και οι κωδικές ονομασίες - «Μόνο δολοφονίες δεν μας έχει διατάξει ακόμα να κάνουμε»
LIFO NEWSROOM