Φυλή: Από αναθυμιάσεις πέθανε ο 48χρονος - Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Φυλή: Από αναθυμιάσεις πέθανε ο 48χρονος - Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Οι αναθυμιάσεις από την πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Φυλής, η οποία έχει τεθεί πλέον υπό μερικό έλεγχο ήταν η αιτία του θανάτου του 48χρονου άνδρα που σε εργοστάσιο στη θέση Τζαβερδέλλα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό, ο οποίος μίλησε στο newsit.gr, ο 48χρονος ο οποίος ήταν εργαζόταν ως σεκιούριτι, διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο 48χρονος άνδρας και πατέρας ενός παιδιού, δεν διαπιστώθηκε να έχει εγκαύματα, αλλά πέθανε από αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω των αναθυμιάσεων που υπήρχαν στην περιοχή λόγω της πυρκαγιάς.

Συνάδελφοι του 48χρονου κατήγγειλαν ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθυστέρησε μία ώρα να τον παραλάβει.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM