Φυλακές Δομοκού: Σοβαρό επεισόδιο με βαρυποινίτες

Φυλακές Δομοκού: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων Facebook Twitter
Φωτ.: Εurokinissi
0

Ένα σοβαρό επεισόδιο με βαρυποινίτες σημειώθηκε το απόγευμα στις φυλακές Δομοκού, με έναν κρατούμενο να μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το θύμα, σύμφωνα με το lamiareport είναι ένας 35χρονος Τούρκος κρατούμενος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τέσσερα άτομα στο πρόσωπο και το σώμα.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που έσπευσαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απομάκρυναν τον 35χρονο αιμόφυρτο από το σημείο και η εξωτερική φρουρά συνόδευσε στη συνέχεια, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και από κει στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο κρατούμενος επέστρεψε στο κελί του.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και το ΑΤ Δομοκού.

Με πληροφορείς του lamiareport

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM