Φωτιά στην Αττική: Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση των κατοίκων του οικισμού της Ανατολής

Φωτιά στην Αττική: Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση των κατοίκων του οικισμού της Ανατολής Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Συνεχίζεται η εκκένωση οικισμών στην βορειοανατολική Αττική καθώς η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα.

Λίγο πριν τις 06:30, στάλθηκε μήνυμα από το 112 και για την εκκένωση του οικισμού Ανατολή. Στο μήνυμα οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να απομακρυνθούν και να κατευθυνθούν προς τη Νέα Μάκρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, πάνω από τον οικισμό της Ανατολής επιχειρούν ήδη πέντε ελικόπτερα, εκ των οποίων ένα έχει συντονιστικό ρόλο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM