Φωτιά στα Χανιά: Ήχησε ξανά το 112 - Εκκενώνονται οι οικισμοί Μάζα και Παππαδιανά

Φωτιά στα Χανιά: Ήχησε ξανά το 112 - Εκκενώνονται οι οικισμοί Μάζα και Παππαδιανά Facebook Twitter
Φωτιά στα Χανιά/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι Πυροσβέστες στα Χανιά με πολλές εστίας φωτιάς να μαίνονται τον Αγριλέ στον Δήμο Καντάνου Σελίνου.

Πριν από λίγα λεπτά ήχησε για δεύτερη φορά το 112 το οποίο ενημερώνει τους κατοίκους των οικισμών Μάζα και Παππαδιανά, να εκκενώσουν προς Τεμένια.

Τα ενεργά πύρινα μέτωπα στην περιοχή είναι πολλά, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, ενώ καίνε κοντά σε κατοικημένη περιοχή, δίχως να απειλούν σπίτια.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρίσονται στο σημείο ενισχύθηκαν και στην επιχείρηση κατάσβεσης παίρνουν μέρος 130 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα ενώ συνδρομή παρέχουν και υδροφόρες του Δήμου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα εστάλη μήνυμα 112 για εκκένωση στους οικισμούς Αγριλές και Λιβάδα και απομάκρυνση πρις Ροδοβάνι.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην iGEM Ioannina 2025 το χρυσό μετάλλιο του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας

Ελλάδα / Χρυσό μετάλλιο σε Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σώσουν τα πλατάνια

Η ομάδα iGEM Ioannina 2025 ξεχώρισε και διακρίθηκε για την καινοτόμο πρότασή συνθετικής βιολογίας που αφορά την αντιμετώπιση της εκτεταμένης νέκρωσης που απειλεί τα οικοσυστήματα της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Ελλάδα / Τα μέτρα για την παράνομη οπλοκατοχή: «Τέρμα οι τοπικές μαφίες» είπε ο Χρυσοχοΐδης

Μόνιμα το «ελληνικό FBI» στην Κρήτη, τέλος οι μπαλωθιές σε γάμους και βαφτίσεις - «Δεν θα κάνουν κουμάντο οι νταήδες» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
LIFO NEWSROOM