Εύβοια: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των φοιτητών που εγκλωβίστηκαν σε λεωφορείο λόγω της κακοκαιρίας

Εύβοια: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των φοιτητών που εγκλωβίστηκαν σε λεωφορείο λόγω της κακοκαιρίας Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η επιχείρηση απεγκλωβισμού των φοιτητών από το λεωφορείο που εξετράπη από την πορεία του στην Εύβοια.


Μετά από πολύωρη επιχείρηση, οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν το λεωφορείο από το χαντάκι, χωρίς να τραυματιστεί κανένας.


Στο λεωφορείο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr επέβαιναν συνολικά 53 άτομα, φοιτητές της Γεωπονικής Αθηνών, που είχαν πάει για πεζοπορία στην περιοχή Βρωμονέρα της Νότιας Εύβοιας.


Στην επιστροφή όμως, στον δρόμο Μετοχίου Βίταλου τους έπιασε χιονόπτωση με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε χαντάκι, ενώ ακριβώς από κάτω είναι γκρεμός.


Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Κύμης, μηχανήματα της πολιτικής προστασίας, αστυνομία και τετρακίνητα οχήματα για να κατεβάσουν τον κόσμο. Από το συμβάν δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ενώ οι φοιτητές επιστρέφουν στον προορισμό τους. 

Δείτε τι δήλωσε για την επιχείρηση απεγκλωβισμού ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κύμης, Δημήτρης Τσιργιώτης:

Με πληροφορίες από Tvstar

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM
Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Ελλάδα / Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, θεσμικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού έδωσαν το "παρών", εδραιώνοντας το μοναδικό τομεακό Συνέδριο για την αρχιτεκτονική και τον τουρισμό στη χώρα
NEWSROOM
Χειμερινοί προορισμοί: Τι πληρότητα θα δούμε φέτος και τι τιμές στα καταλύματα;

Ρεπορτάζ / Χειμερινοί προορισμοί: Τι πληρότητα θα δούμε φέτος και τι τιμές στα καταλύματα;

Επηρεάζουν οι ανατιμήσεις και η ακρίβεια τις επιλογές των Ελλήνων και, κυρίως, μετά από ένα συναρπαστικό καλοκαίρι, ποια είναι η πραγματική κατάσταση στον λεγόμενο εσωτερικό τουρισμό;
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ