Έστειλαν απειλητική επιστολή στον Κοτζιά - «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»

Έστειλαν απειλητική επιστολή στον Κοτζιά - «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα» Facebook Twitter
5

Απειλητική επιστολή προς τον ίδιο και την οικογένειά του δέχθηκε ο Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Τόσκας στον ΑΝΤ1.

 

«Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», αναφερόταν στην επιστολή με αποδέκτη των υπουργό Εξωτερικών την οποία έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Η επιστολή η οποία ήταν ανώνυμη, εστάλη χθες και οι έρευνες για τον εντοπισμό των αποστολέων έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Επί χρόνια, συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά» ήταν το σχόλιο του ίδιου του Νίκου Κοτζιά.

«Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε πόσο επικίνδυνο είναι να στέλνει κάποιος επιστολές επειδή δεν τους αρέσει ο τρόπος διαπραγμάτευσης. Προσπαθούμε να βρούμε στοιχεία για αυτούς που έστειλαν την επιστολή και ήδη έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές για να βρεθεί μια άκρη για αυτούς που προσπαθούν να δυναμιτίσουν ακόμη και το κλίμα της ειρηνικής διαδήλωσης», ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο Νίκες Τόσκας:

 
Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM