Ο ψυχίατρος της Ιωάννας μίλησε στην εκπομπή της: Η μοναδική στιγμή που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο

Επίθεση με βιτριόλι - ψυχίατρος Ιωάννας: Η μοναδική στιγμή που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Με συναισθηματικά φορτισμένα λόγια ο ψυχίατρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου περιέγραψε τα όσα ένιωσε κατά τις πρώτες του συναντήσεις με τη γυναίκα, που το 2020 δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Ο Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος φιλοξενήθηκε από την Ιωάννα στην εκπομπή της, και δεν δίστασε να αποκαλύψει την ανησυχία που είχε αν θα μπορούσε τελικά να τη βοηθήσει. «Κατάφερες μέσα από την επίθεση και το τραύμα που έζησες, το βιτριόλι να μη σου κάψει την ψυχή αλλά μόνο το δέρμα» λέει ο κ. Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος απευθυνόμενος στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Ως προσωπικός σου γιατρός και ως προσωπικός σου ψυχίατρος πρέπει να σου πω ότι ειλικρινά συγκλονίστηκα όταν αντιμετώπισα έναν άνθρωπο στον οποίο έλειπε ένα από τα βασικά πράγματα έκφρασης της ζωή μας. Το πρόσωπο. Ένα σκοτεινό δωμάτιο στις 12 το μεσημέρι, όπου δεν έμπαινε ήλιος, αλλά εγώ κοιτούσα έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν δακρυσμένος, κουρασμένος, απογοητευμένος και απελπισμένος. Ένας άνθρωπος κατεστραμμένος στην αριστερή του πλευρά και στο αριστερό πρόσωπο» συνέχισε ο ίδιος.

«Συγκλονισμένος έπρεπε να σου πω ότι μπορώ να σε βοηθήσω και να σε κάνω καλά. Πρέπει να σου πω ότι ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν φοβήθηκα ή ότι δεν είχα αγωνία. Την πρώτη ημέρα που ερχόμουν σπίτι σου το αυτοκίνητό μου ερχόταν με 60χλμ, την δεύτερη με 40χλμ και την τρίτη με 30χλμ» εξομολογήθηκε ο ψυχίατρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ