Ο ΕΟΦ αποσύρει πιεσόμετρο και οξύμετρο των Jumbo

Ο ΕΟΦ αποσύρει πιεσόμετρο και οξύμετρο των Jumbo Facebook Twitter
0

Ο ΕΟΦ προχωρά στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης ενός πιεσόμετρου και ενός οξυμέτρου της αλυσίδας Jumbo.

Ειδικότερα, απαγορεύεται η διάθεση του «ηλεκτρονικού πιεσόμετρου μπράτσου DURA AID/KWL-B01» που σύμφωνα με την επισήμανση κατασκευάζεται από την εταιρεία Dongguan Kangweile Electronic Technology για λογαριασμό της JUMBO AE και 2) και του «παλμικού οξύμετρου δακτύλου» που σύμφωνα με την επισήμανση κατασκευάζεται στην Κίνα για λογαριασμό της JUMBO AE.

Ο λόγος της απόφασης είναι πως διαπιστώθηκε πως κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά κατά παράβαση των άρθρων 19 και 20 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/745, διότι δεν τεκμηριώνεται η νόμιμη κυκλοφορία τους ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Η εταιρεία JUMBO AE οφείλει να παύσει άμεσα τη διάθεση των εν λόγω προϊόντων στην αγορά και να ενημερώσει άμεσα τυχόν μεταπωλητές των προϊόντων στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά σχετικά με την παρούσα απόφαση.

Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού για αμβλώσεις μετά τις αντιδράσεις: «Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η απάντησή μου»

Η Μαρία Καρυστιανού χθες δήλωσε πως είναι «θέμα δημόσιας διαβούλευσης» και σήμερα ανέφερε πως «κανένα ανθρώπινο δικαίωμα δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης»
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM