Ένοπλη ληστεία στην Καισαριανή - Οι δράστες πυροβόλησαν πολίτη που τους καταδίωξε

Ένοπλη ληστεία στην Καισαριανή - Οι δράστες πυροβόλησαν πολίτη που τους καταδίωξε Facebook Twitter
Eurokinissi/Αρχείο
0

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή πριν από λίγο, όπου οι δράστες τραυμάτισαν πολίτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο δράστες λίγο μετά  τις 20:00 μπήκαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 143 για να το ληστέψουν.

Μετά τη ληστεία και αφού απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, τους αντιλήφθηκε ένας πολίτης ο οποίος τους  καταδίωξε. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. 

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στη υγεία του. Οι δράστες που διέφυγαν, αναζητούνται από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του law&order, αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό από το σούπερ μάρκετ και τα διπλανά καταστήματα προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο ληστές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη στην Ελλάδα και πέθανε από καρκίνο

Ελλάδα / «Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που πέθανε από καρκίνο στην Ελλάδα και είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη

Ήταν μέλος οικογένειας με τρία παιδιά που γεννήθηκαν από το σπέρμα του συγκεκριμένου δότη - Μετά τον θάνατό του διαγνώστηκε με καρκίνο και άλλο παιδί της οικογένειας
THE LIFO TEAM