Ένας νεκρός και τραυματίες σε τροχαίο στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Ένας νεκρός και τραυματίες σε τροχαίο στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
0

Αιματηρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε έξω από τη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της νύχτας, με συνέπεια να σκοτωθεί οδηγός ΙΧ.

Ειδικότερα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 04:15 τα ξημερώματα, επί της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν -υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες- ανατράπηκε ΙΧ αυτοκίνητο, με συνέπεια να εγκλωβιστεί σε αυτό ο οδηγός και να τραυματιστεί θανάσιμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Voria.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν κι έσπευσαν στο σημείο άνδρες της Τροχαίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, που έστησαν επιχείρηση και έβγαλαν από το όχημα τον άτυχο οδηγό, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Άλλα τρία άτομα είχαν απεγκλωβιστεί μόνο τους, έχοντας ελαφρά τραύματα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργούν άνδρες της Τροχαίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM